CONGRÉS

Encara estem cuinant la nostra edició de 2020. La tecnologia serà el fil conductor de les temàtiques que formaran part de la recepta del nostre Congrés:

Transformació digital

Vivències, reptes i solucions sobre les tecnologies que estan donant forma a l’ecosistema empresarial actual: intel·ligència artificial, cloud, IoT, blockchain, Big Data, etc.

Gestió del talent

Intel·ligència emocional, estratègies de branding intern i models de recruiting i gestió de plantilla per a atreure i retenir talent en el teu negoci.

Customer experience

¿Qué podemos hacer para mejorar la experiencia de nuestros clientes y usuarios? ¿Cómo pueden contribuir los avances tecnológicos a ello?

Tech for security

Què podem fer per a millorar l’experiència dels nostres clients i usuaris? Com poden contribuir els avenços tecnològics a això?

Distribució hotelera

Una plaça per a compartir solucions capdavanteres en ciberseguretat, protecció de dades, seguretat local… Portem les ments clau per protegir la teva empresa.

Marketing digital

Les últimes solucions i tendències en aquesta disciplina que s’ha convertit en imprescindible per a aconseguir que els teus productes es facin notar entre tanta competència.

Impulsa
Organiza
Colaboran