Congrés de Security Forum

A més de tot el contingut de seguretat, celebrem la Primera trobada de seguretat immobiliària a Barcelona.

Participa com a ponent

Quan:
5 i 6 Juny

Horari:
10:00 a 18:30 h

Caràcter:
Professional

Contacte:
+34 914 768 000

Security Forum acollirà una any més dues jornades de congrés en el qual s’analitzaran els principals reptes als quals s’enfronten els professionals de la seguretat.

Aquest 2024, posem el focus en la seguretat aplicada al sector immobiliari i al real estigues com a sector protagonista de Security Forum.

Veuen i posa’t al dia sobre el present del sector amb una mirada posada en el futur gràcies a les veus de professionals de renom procedents d’empreses i institucions que porten la innovació en el seu ADN.

Angel Pons presentador del Congreso Security Forum 2022

Congrés

 
Portem més de deu anys reunint les veus més importants del sector de la seguretat perquè posin la seva experiència al servei de tots els assistents. En aquest fòrum ple de ponències i taules de debat tindrà un doble focus: les tendències en seguretat i un espai monogràfic per a la seguretat immobiliària.

Tot el que necessites saber per a crear un entorn més segur per a la teva companyia te l'expliquem en el congrés Security Forum!

Demana'ns informació
Angel Pons presentador del Congreso Security Forum 2022

Expert Panel

Saps que la teva solució té el potencial d'ajudar a centenars d'empreses i que els casos d'èxit acumulats són prova d'això. Però no sempre pots destacar els teus punts forts davant clients potencials amb la facilitat que t'agradaria. L'espai Expert Panel de Security Forumt'ofereix l'oportunitat de compartir tots els detalls sobre el teu producte o servei abans professionals que estan buscant noves solucions de seguretat per als seus negocis. I tot quedarà gravat en vídeo!

Comparteix el teu millor cas d'èxit abans centenars de decision makers

Reserva el teu espai
Impulsa
Organitza
Patrocinen
AMB EL SUPORT DE
Col·laboren