CONGRÉS

Plataforma de Negocio tornarà a reunir les veus líders en els seus respectius sectors. La seguretat, la gestió hotelera, la tecnologia aplicada a la restauració i el disseny i l’arquitectura com a segell diferencial de l’experiència de l’hoste són les línies temàtiques sobre les quals podràs aprendre en els congressos de Plataforma de Negocio.

Sabem que ja estaràs preparant la teva visita a Plataforma de Negocis i que no et perds una bona xerrada que t’ofereixi insights per a fer avançar el teu negoci. Descobreix totes les intervencions confirmades per als pròxims dies 31 de maig i 1 de juny! Professionals de primer nivell vindran a compartir els seus casos d’èxit i punts de vista amb nosaltres.

Totes les ponències seran en castellà.

Transformació digital

Vivències, reptes i solucions sobre les tecnologies que estan donant forma a l’ecosistema empresarial actual: intel·ligència artificial, cloud, IoT, blockchain, Big Data, etc.

Gestió del talent

Intel·ligència emocional, estratègies de branding intern i models de recruiting i gestió de plantilla per a atreure i retenir talent en el teu negoci.

Arquitectura i disseny per a l’èxit

Com influeix el disseny d’un espai en l’experiència dels nostres clients i hostes? Quines noves tecnologies i tendències incorpora el sector per a enlluernar-los?

Tech for security

Què podem fer per a millorar l’experiència dels nostres clients i usuaris? Com poden contribuir els avenços tecnològics a això?

Distribució hotelera

Una plaça per a compartir solucions capdavanteres en ciberseguretat, protecció de dades, seguretat local… Portem les ments clau per protegir la teva empresa.

Marketing digital

Les últimes solucions i tendències en aquesta disciplina que s’ha convertit en imprescindible per a aconseguir que els teus productes es facin notar entre tanta competència.

Impulsa
Organiza
Colaboran