Quan:
31 de maig i 1 de juny

Horari:
31/05 de 10:00 a 18:30 h
1/06 de 10:00 a 18:00 h

Caràcter:
Professional

Contacte:
+34 914 768 000

No et perdis la cita dels principals directius del sector Foodservice a Barcelona. Ponències, taules rodones, Restaurant Concepts Day… Tot el que necessites per a reactivar el teu negoci!

4 oportunitats que et perdràs si no véns

  • Donar a conèixer la teva marca i aconseguir nous partners, franquiciadors i inversors. Expandeix el teu negoci connectant amb els directius més influents del sector a través nostre Restaurant Concepts Day amb el teu millor elavator pitch.
  • Obrir-te a nous sectors. Foodservice Forum forma part de Plataforma de Negocio, un esdeveniment multisectorial i transversal en el qual podràs descobrir marques i professionals d’un altre sector que t’ajudaran a impulsar el teu negoci.
  • Guanyar visibilitat com a companyia referent en el sector. L’esdeveniment està enfocat a professionals amb capacitat de prendre decisions de negoci. Col·loca la teva marca davant el teu públic objectiu en un dels moments més crítics per al sector.
  • Liderar el procés de canvi del sector Foodservice. Les empreses més capdavanteres estaran en aquest fòrum per a debatre sobre els nous reptes del sector, establir el full de ruta i contribuir a la seva reactivació. No pots permetre’t faltar a aquesta cita.

Perfils que trobaràs en Foodservice Forum

Directius de primer nivell

Directors d’operacions, de compres, d’expansió, d’experiència de clients, de qualitat i propietaris de companyies del sector de la Restauració.

Xefs executius i responsables de Food & Beverage

Professionals que coneixen el funcionament de les cuines millor que ningú i que també influeixen en la presa de decisions del negoci.

Block "7210" not found