Recorda que com a empresa, tens quatre maneres diferents de beneficiar-te de Security Forum.

Dona’ls una ullada i decideix quina és la que més et convé.

Fes-te un lloc en la nostra exposició

CEO, directors de compres… Pels passadissos de Security Forum caminen centenars de professionals amb capacitat de decisió. I a més, si reserves ara el teu espai tindràs accés VIP a diferents espais de l’esdeveniment. Demana’ns informació sobre els nostres preus i condicions de contractació!

Aporta talent al nostre Congrés

Quin escenari millor que un fòrum ple de professionals influents per posar en valor els teus progressos? Si tens una solució tecnològica o de màrqueting que posar al mercat, aquesta és la teva oportunitat per ensenyar-la al món.

Patrocina un espai a l’esdeveniment

Cerques visibilitat i notorietat? Security Forum és el millor aliat que pots tenir per a potenciar el teu valor de marca davant influents directius de diferents sectors.

La teva marca es puja a l’escenari

No hi ha millor manera de mostrar la teva vàlua que amb un bon exemple. Comparteix el teu millor cas d’èxit sobre l’escenari del Congrés Security Forum. Inspira, lidera, comunica i crea noves oportunitats per al teu negoci.

Vols contractar un estand? Busques més informació abans d’animar-t’hi? Explica’ns el teu cas! Sota el formulari, trobaràs els contactes de les persones que formen la familia de Security Forum ?


Iván Rubio
Director

+34 914 768 000 (173)

irubio@peldano.com

Eduard Zamora
President

+34 914 768 000

presidente@securityforum.es 

Gemma G. Juanes
Congrés

+34 914 768 000 (176)

gjuanes@peldano.com

Lola Jaso
Contractació

+34 914 768 000 (180)

ljaso@peldano.com

Xarxes Socials:

Impulsa
Organitza
Patrocinen
AMB EL SUPORT DE
Col·laboren