Exposició

Dis-li al sector que tu eres ací per a liderar la seua transformació.

 

SOL·LICITA UN ESPAI PER A LA TEVA EMPRESA

Quan:
5 i 6 Juny

Horari:
10:00 a 18:30 h

Caràcter:
Professional

Contacte:
+34 914 768 000

Novetat 11ª edició! Primera trobada de seguretat immobiliària


Totes les companyies, institucions i entitats busquen protegir el seu negoci. Per això la seguretat és un punt no negociable per a qualsevol empresa, especialment en el sector immobiliari.

Ací, s’ha de protegir tant el projecte durant el seu desenvolupament, com plantejar els edificis perquè complisquen amb les mesures de seguretat apropiades perquè el dia a dia fluïsca amb normalitat. Per això, la seguretat immobiliària s’ha convertit en la protagonista d’aquesta nova edició de Security Forum.

4 oportunitats que et perdràs si no vens


 • Explorar noves vies de negoci.
  Davant la incertesa, la seguretat s’ha convertit en una prioritat per a companyies de totes les grandàries i sectors. No perdes l’oportunitat de tancar negocis en el nostre esdeveniment de seguretat.

 • El teu client potencial serà allí.
  Security Forum estarà ple de professionals que busquen conéixer i incorporar l’últim en seguretat. T’esperen directius que busquen productes i serveis innovadors com el teu.

 • Augmenta la visibilitat de la teua marca davant professionals qualificats.
  Congrés, Expert Panell, àrea d’exposició… Tu tries com vols presentar la teua marca en Security Forum. Nosaltres ens ocuparem que la visibilitat continue mesos després.

 • Entaular relació amb les ments més disruptores de la seguretat.
  Security Forum compta amb un espai de networking especialment dissenyat per a potenciar la generació de noves relacions entre professionals.

Et preguntes si Security Forum és per a tu? Aquests són els perfils que trobaràs

Professionals que busquen noves solucions tecnològiques

En aquest fòrum es mostren les principals solucions de seguretat del mercat. És el lloc de referència perquè els professionals de tota Espanya, i especialment de Catalunya, s’acosten a conéixer les últimes novetats de primera mà.

A les principals marques del sector de la seguretat

Empreses d’integració de sistemes, seguretat física, ciberseguretat, prevenció i control d’incendis, control d’accessos, IP/XARXES… Si eres molt bo en qualsevol d’aquests camps, t’estem esperant!

Professionals del sector immobiliari

Facility Managers, Arquitectes, Enginyers, Agents de propietat immobiliària i promotors vindran per a conéixer quins són els productes i les estratègies de seguretat més convenients per al seu sector. Ensenya’ls què poden fer!

T'animes a participar?
Tens aquestes opcions

Encara que en Security Forum podràs personalitzar al complet la teva participació. Si vols que et fem una proposta 100% personalitzada, escriu-nos!
 

Business Point

Que res et detingui a l'hora de participar en Security Fòrum. Et preparem un punt de trobada de 2x2m perquè facis la teva màgia i els visitants puguin conèixer a fons el que fas.

El teu propi estand

Una marca com la teva necessita més espai per a desplegar tots els seus productes i missatges? No hi ha problema! Pots començar per l'estand de 12m² o pel de 24m². Però si això no és suficient, consulta altres opcions de sòl per a generar l'impacte que cerques.
 

Accions especials

Un business point o un estand no són suficients per a la teva marca? Des d'oportunitats úniques de patrocinis, presència en la senyalística de l'esdeveniment a serveis exclusius durant els dos dies que dura l'esdeveniment. Creem una experiència de marca a mesura per a tu! Consulta totes les opcions amb el nostre equip.
 

Sol·licita informació per a participar

Consulta com pots formar part de Security Forum i els avantatges associats a cada pla de contractació.Impulsa
Organitza
Patrocinen
AMB EL SUPORT DE
Col·laboren