Què és Security Forum?

El punt de trobada dels professionals amb les solucions en seguretat més nous. I també com aplicar-los correctament en un negoci gràcies al Congreso Security Forum.

Amb més de 10 anys d'història, Security Forum s'ha convertit en l'esdeveniment de seguretat de referència a Barcelona, aglutinant a més de 500 marques diferents que han passat al llarg de totes les seues edicions i milers de professionals que tornen, any rere any, per a conéixer l'últim en tecnologia i enfocaments per a millorar la seguretat en l'àmbit professional. .

En aquesta 11ª edició, posem el focus en la seguretat immobiliària per a convidar als professionals del sector immobiliari al fet que descobrisquen com han de protegir correctament una propietat al llarg de tot el desenvolupament del projecte, així com protegir les seues pròpies empreses per a crear entorns de negoci més segurs.

Per què acudir a Security Forum

L’últim en seguretat per a negocis i béns immobles

Descobrir les últimes novetats en productes i serveis de seguretat que s’han llançat durant els últims mesos. Explorar i aprendre noves idees i maneres de treballar. Aproximar-te a la seguretat per disseny. Ampliar la teua xarxa de contactes professional per a aconseguir tots els teus objectius. Tot això t’ajudarà a créixer com a professional i a protegir millor la teua empresa. I ho pots aconseguir en només dos dies. En concret, els dies 5 i 6 de juny al Palau de Congressos de Barcelona (Fira Montjuïc).

Uneix-te a Security Forum com a expositor →

Impulsa
Organitza
Patrocinen
AMB EL SUPORT DE
Col·laboren