Coneix als nostres ambaixadors

Plataforma de Negoci compta amb un comitè assessor format per sis grans
experts sectorials reconeguts en les seves respectives àrees:

tecnohotel forum
fabián gonzález

Professional de el sector turístic especialitzat en l'aplicació de la innovació, tecnologia i màrqueting per millorar el posicionament de marca i
el compte de resultats. Analista per al mercat espanyol aPhocuswright.

contact forum
ramón cabezas

President i fundador de KAPS Management Group, empresa de consultoria especialitzada en Human and Digital Transformation, amb més de 30 anys d'experiència en tecnologia i gestió emocional a el servei de la productivitat i l'experiència de client.

security forum
eduard zamora

Advocat, consultor i director de seguretat amb més de 30 anys d'experiència com a director de seguretat corporativa a empreses de l'IBEX, i 15 anys amb alta responsabilitat en associacions i comitès professionals de seguridad.Es president de Security Forum des de la seva creació el 2013.

contact forum
emilio castellote

Digital transformation & cybersecurity strategy consultant. Durant més de 20 any ha desenvolupat la seva carrera professional en l'àrea de consultoria estratègica per a la definició de processos de transformació digital i nous negocis digitals.

security forum
alfonso castaño

Consultor de Seguretat amb més de 20 anys d'experiència en intel·ligència de negoci, solucions end to end i projectes d'alta especialització en seguretat.
President de el capítol espanyol de Asis International , prestigiosa organització que aglutina més de 34.000 professionals i directius de seguretat en el mon.


Ja s'han beneficiat de Plataforma de Negocio:

CONGRÉS

El Mago More és la primera veu disruptora confirmada per a la present edició de Estigues atent al web per descobrir els nostres fitxatges per a l'edició de 2020.

qui parlará?

MAGO
MORE

ECONOMISTA Y ESCRITOR.

conferenciante internacional

SILVANA
BULJAN

CEO AND FOUNDER

buljan and partners

KIKE
SARASOLA

FOUNDER AND CEO

ROOM MATE HOTELS

PRÓXIMA
MENTE

NUEVOS PONENTES.

¡ATENTOS A CONFIRMACIONES!

EXPERT PANEL

Aprén descobrint els casos d'èxit més rellevants de la teva àrea de negoci.
Escolta el testimoni d'empreses experimentades en el camp que més t'importa.

Networking area

Els nostres espais comuns creen un ambient ideal per compartir idees de negoci, connectar amb professionals del teu sector i per fer un descans entre tanta tecnologia.

FOOD & BEVERAGE

9 de cada 10 experts recomanen no tancar cap tracte amb la panxa buida. Per això, t'apropem una variada oferta de restauració. Bon profit!

oportunitats de patrocini

Busques visibilitat i notorietat? Plataforma de Negocio és el millor partner que pots tenir per potenciar el teu valor de marca.

descobreix las opcions de patrocini
Impulsa
Organiza
Colaboran